länge sen..

Dålig uppdatering igen.. jag vet..

Jag ska försöka skärpa mig nu, men jag har ganska mycket plugga att göra, så.. aa, ni fattar?

Dagen: Idag är det fredag, och jag börjar alltså 10.30.. chill dag blir det och sen slutar jag 14.00!
Fredagar är lugnt den bästa dagen på veckan! Ingen tvekan om saken!
Jag ska va med Ebba idag och efter skolan ska vi ta en snabbis in till stan. Ebba ska köpa något på Kicks, och jag ska köpa ett kna-stöd, eller vad man nu kallar det. Jag har ju problem med knät, och jag har inte varit med på en enda gympa lektion den här terminen.. jag känner att det lutar mot ett F i idrott? Eller?! Nej, men det är därför jag ska köpa ett sånt där stöd, så jag kan börja vara med, och så jag kan börja gå ut o springa igen!

Meen nu måsta jag springa, så jag inte missar bussen!



Jag idag!


Puss - Johanna Melin

Onsdag den 14 September

Jag hinner bara slänga in ett litet inlägg nu på morgonen!

Det blåser storm ute.. och jag menar verkligen storm, den har till och med fått ett namn: Kattja!

Grannens träd har knäckts på mitten men inget/ingen har blivit skadad, i alla fall inte i mitt område (som jag vet). Morgonen börjar med block i 2 timmar.. fast det är ändå ganska skönt att få jobba med något som måste bli klart.. Vi har ju Tema vecka, så vi har ju inga vanliga lektioner, så nu på blocket ska jag jobba So som in i helvete!

Dagens annars idag bli nog ganska lugn. Jag bloggar mer ikväll antar jag!



Aa, jag just nu.. har lite tråkigt.. så aa.. Vet inte riktigt vad jag ska säga!


Puss - Johanna Melin

Allt snurrade sen blev allt svart

Skolan idag har varit heeeeeeeelt werd!
Eller allt va normalt ända fram till näst sista lektionen, jag fick svårt att andas, så jag och Ebba gick ner i korridoren och ut på gården och satte oss en stund, men det blev inte bättre, så vi gick in och satte oss istället! Ellen och Hannah hade precis slutat sin lektion, så jag stod och snacka med Ellen när allt hände! Ellen frågade varför jag var på dåligt humör, så svarade jag att jag hade svårt att andas. Helt plötsligt fick jag inte någon luft alls.. Jag började hyper-ventelera och gråta, så Ellen och Ebba tog mig därifrån (det va väldigt många där) och gick ner utanför toaletterna. Det blev värre och värre och tillslut så svimmade jag i några sekunder.. jag vet.. inte alls länge, men det kändes som en eviget. När jag vaknade igen så snurrade allt, och då menar jag verkligen allt!!! Alla människor, väggar, golvet, talet mm!
Sen kom Hannah ner springade och hjälpte till Ebba och Ellen som hade hjälpt mig hittils!

Efter ett tag kom Anneli (Lärere) och hjälpte till! Tack gode Gud för det, jag vet ärligt talat inte vad jag skulle ha gjort annars! Dött kanske? okej, nu tog jag i.. men ni fattar hur jag menar? Anneli sa att jag skulle ta små andetag in och andas ut jätte mycket, för jag hade tydligen för mycket gift i mig (CO2, koldioxid) och det var därför jag va snurrig.
Men hon hjälpte mig i alla fall med att andras rätt, och sen tog jag en macka, och sen blev det mycket bättre!

Ellen och jag stack till stan sen, jag hittade en grå/svart stickad tröja och 3 trorsor!

Sen hände inte på mycket!


Jag ska ta och plugga nu och sen duscha, och sen får vi se om det blir någon film eller inte ikväll!


Puss - Johanna Melin

Första skoldagen på 5 dar

Jag kom inte rikigt på vad jag skulle ha som rubrik, så det blev lite konstigt där.. hehe.

Dagen: Allt började 06.15 när musiken började spela, fast jag gick inte upp förren klockan 06.45, men jag hade gått om tid i alla fall, smart som jag är så ställer jag alltid klockan en halvtimme förtidigt så jag bara kan ligga kvar och lyssna på musik! Vet ni hur skönt det är?!? Det är något ni definitivt borde testa! Jag blir mycket piggare!

Fast det kanske håller så länge till, men just nu är det jätteskönt! Hihi.

I vilket fall så tog jag bussen som gick 8.12 till skolan, som började 8.40 med mentorstid. Fast det var mest bara info om hur veckan ska vara. För nu har nämligen våran skola tema vecka. Den här gången är temat: SEX! haha, det bästa temat hittlis alltså! eller? Haha, fast om jag ska vara ärlig så är nästan alla i klassen mer tysta och lyssnar mer på lären. Fast det är väl för att allt handlar om sex... eller?

Skolan slutade 15.20 och då tog jag och Ebba (å några mer) bussen hem. Jag gick hem till Ebbs och åt tårta.. Jag kan säga att jag åt liiite för mycket, för så fort någon säger ordet tårta till mig så blir jag äcklad. haha.. fan också! Tårta som är så gott! Speciellt den som Ebba hade, det var en "prinsses" tårta, med vit marsipan på, och med chokladmoss i och vanlijkräm och tårtbotten! Ae! fyfan va god den va, men som sagt så åt jag nog lite för mycket.. -.- Det var väl dagen tror jag.

Nu ska jag gå och lägga mig, för musiken börjar spela klockan 6 imorgon! (Behöver dock inte gå upp förren mellan klockan 6.30-6.45! Skööööööönt!





Två sjukt fula bilder på mig från dagarna jag var sjuk!
Och fråga mig inte varför jag tog bilder på när jag höll upp en kyklingbit.. -.-
Aja! Man måste ju bjuda lite på sig oxå? Fast inte på fel sätt!


Puss o sovgott - Johanna Melin

14 år idag!

Idag fyller min bästa Ebbs år!

"Hoppas att du får det bäst idag! Puss och kram"

(Jag har inte frågat henne om jag får lägga ut en bild på henne, så det blir ingen.)

Men för er som inte vet hur hon ser ut så är hon lång, smal, brunt hår, och HUUUUUUUR snygg som helst!

PUSS ÄLSKAR DIG EBBA!!


Puss - Johanna Melin

11 September

Tiden har gått sjukt fort och det har redan gått 10 år sedan 11 september attacken va.
4 år, det var så gammal jag var när det hände. Många liv kom till världen, men många lämna den också.
Jag personligen kommer att ha en tyst minut för alla som dog.



Så jävla hemskt...


Puss - Johanna Melin

Frisk förklarad!

Yes!
Vaknade idag av att farfar kom in och fråga om jag inte skulle gå upp.. klockan va visst 10 över 1.. men jag låg kvar ett tag och gick upp halv 2 istället! Jag tog febern direkt och jag hade bara 36.6 nu!!! Så skönt att vara frisk!!

Jag gick och tvättade mig direkt och sen satte jag mig vid köksbordet, jag ska snart ta mig lite frukost, jag är rikigt hungrig! men jag har fortfarande ett problem kvar! Jag har ganska ont i halsen, så jag har lite problem att svälja...



Ooooooooch nu regnar det...! Det var verkligen det jag ville nu när jag är frisk...!


Märkte precis att jag har kvar Thaimat sen igår, så nu ska jag ta och äta det!


Hör av mig sen!


Puss - Johanna Melin

Djävulen bär Prada

Jag har precis kollat på Förtrollad och snart blire att kolla på Djävulen bär Prada.
Den är rikigt bra! Eller det är så jag minns den i alla fall, det var länge sen jag såg den!

Nu är det så att vi i våran familj har många filmer, och jag har sett alla.. tror jag, haha!

Så snälla ge mig tips på bra filmer!!

Idag mår jag något sämre än igår! Nu hade jag 37.4 grader, det är ju en väldigt liten skillnad, men jag är med trött och hängig idag än igårkväll. Så jag ska ta mig en Ipren eller Panodil snart, då blir det säkert bättre, i alla fall ett tag!


Vad ska ni göra i kväll då? (egentligen vill jag inte höra.. för jag kan inte göra något annat än ligga o glo på film, sitta vid datorn eller sova.. haha, men säg gärna ändå..)


Puss - Johanna Melin

10 sep

Jag har precis vakat och jag har faktiskt orkat att släpa mig upp ur sängen/soffan som jag sov på inatt.
Madrassen va hård och kudden obäkväm.. så nu har jag lite ont i rygg och nacke.

Idag har jag typ inget inplanerat, jag kanske ska va en stund med Ellen idag igen. Fast det beror på hur hon mår, för jag tror att jag har råkat smitta henne... :/ men det hoppas jag verkligen inte!!
Om hon inte mår dåligt så tror jag att hon är på sin match som började vid 11.00, då är hon nog inte hemma på ett ganska bra tag.. menmen, jag kan sätta på tv, ta mig något att äta och.. FAN!!!! Jag glömde att ta med Religionsboken.. FML!!!!!!!!! Jag kommer ALDRIG hinna klart i tid! Jag får jobba som jag vet inte vad om jag ska hinna.. Men som mamma och pappa alltid säger: Inget är omöjligt om man bara vill.. och jo visst! Det kanske är sant, men nu är det så att jag inte är så taggad att plugga massvis med religion..!

Nää.. nu börjar jag bli riktigt hungrig! Så byebye!


Puss - Johanna Melin

Jag älskar dig!

Är det bara jag som längtar efter att kuna säga: Jag älskar dig! utan att behöva säga: jag skoja bara, efter?! Jag vet inte rikigt dagen, jag är trött på att vara singel !!
Alla ni där ute som är singel, saknar/längtar inte ni efter att kunna säga "jag älskar dig gumman/gubben"
det gör i alla fall jag! hehe!


Ville också bara säga att jag mår mycket bättre nu! jag känner mig ganska pigg och har inte speciellt ont någon stans!


Puss - Johanna Melin

40.1 igen..

Jaha... då har man höööög feber igen... -.- fast jag funderar faktiskt på om det verkligen kan stämma.. för i så fall så är jag väldigt pigg för att ha på hög feber..!?? Pappa sa att om han hade 40 graders feber så skulle han knappt orka hålla sig vaken..!? Aja, det är väl bara bra för mig att jag är hyfsat pigg!

Jag hostar väldigt mycket och varje gång jag hostar känns det som hela huvet sprängs på en, fast jag överlever heöa tiden så det kan hända igen och igen... Fml x10000000000 !!!
Och när jag sväljer så känns det som om halsen är grymt mycket förliten.. -.-
JAG MÅR PRIMA ASSÅ!

Jag antar att jag ska kolla på film hela dagen idag..! asså jag fattar inte varför jag ska bli sjuk precis innan helgerna?!?! Så var det förra gången jag hade feber också!

Men jag ska snart upp och kolla mitt knä som jag har haft ont i länge nu, och då kanske dom kan skriva ut någon recept så jag blir frisk igen! Men man ska inte hoppas på för mycket!
Eller?


Men nu ska jag nog sova en stund igen, och sen sätta på en bra säng och mysa... Jag vet.. kul at mysa själv.. men ibland får det också gå?!

Puss - Johanna Melin

Vill ha lista:

Oftas när jag säger/skriver "jag vill ha" så tror många som inte känner mig att jag är en bortskämd skitunge..
Jag fattar inte varför folk försöker se en person och föreställer sig hur han/hon har för personlighet. Och sedan dömmer än utifrån vad man tror. Snäll! Lär känna personen först! Det gör skillnad! I alla fall för det mästa!


Det jag egentligen ville säga var att har har hittat lite "stuff" ifrån BikBok som jag vill ha/köpa.





Nya jeans behöver man alltid! Även om man inte behöver det ;) Ni fattar?



Sjukt mysig kofta som man kan ha svara jeans eller tights till.



Någon osäker på den här, men jag tycker ändå att den passar att ha som en höst tröja.
Det skulle ju bli ganska snyggt med ett par svarta jeans till den hät tröjan!



Den här inte inte superduper snygg på bilden. Men jag såg den i butiken häromdagen och den var sjukt snygg! Den är inte riktigt så grön som den ser ut att vara på bilden.

Det är det jag vill ha just nu. Allt det här är ifrån BikBok!


Puss - Johanna Melin




40.1 - 39.9 - 38.9

Jag har precis vaknat och nu skypar jag med Ebbs och Wicky.

Jag har inte ätit någon ordeltlig mat sen klockan ... nae, jag minns inte rikitg när jag åt senast, men jag vet i alla fall att jag gick upp och åt lite flingor klockan 12 någon gång.

(jag har ju sagt förut att jag brukar ta jättekång tid på mig att göra ett inlägg..?)
Well, det hände nu.. för jag skypar inte med Ebbs o Wicky längre.. haha.

Jag blir så himla lätt distraheread av andra saker eller vad man nu kan säga. Ni fattar?

Men nu börjar jag bli lite hungrig så ska nog försöka kravla mig upp ur sägen.

Juste... jag har ju inte ens skrivit vad jag skulle.. jag ville bara säga att jag är sjuk, jag har feber...
Men det blir bättre och bättre. Igår kväll hade jag 40.1 imorgse hade jag 39.9 och för typ 1 timme sen hade jag 38.9, så förhoppningsvis så är den helt borta tills ikväll, men jag kommer nog inte till skolan imorgon i alla fall.
Även och jag inte har någon feber så sätter jag nog lite förmycket press på kroppen om jag går till skolan imorgon så kanske jag blir sjuk igen, vilket jag inte vill...!





Puss - Johanna Melin

Öl

Är det bara jag som tycker att Öl är skit äckligt?? jag tycker att det luktar gott men det smakar Bläää!

Jag tycker ju först och främst inte om kolsyra men jag tycker att öl är så himla mycket äckligare än cider!
Cider kan jag heller inte dricka så mycket av eftersom jag tycker att kolsyran fräter på tungan.. haha -.-

Öl har liksom den där beska (stavning..) smaken eller vad man ska säga!



BLÄÄÄÄ!!!
(jag dricker inte.. jag hitta den tom.. haha)


Puss - Johanna Melin

Plugg och duschen

Jag ska snart hoppa in i duschen och duscha lite snabbt.
Efter det MÅSTE jag verkligen plugga, speciellt spanska..
Jag ska ha översatt sidorna 6-7 och jag kan inte ens första ordet.. det bådar riktgt gott...? elleeeeer?
Sen har jag glosor tills på fredag och sen ska vi göra några uppgifter i övningsboken! USSSCH!
JAG ORKAR INTEEEE!!!! Efter spanskan så måste jag plugga so-religion-kristedom..
Just nu gör jag ett häfte om Katolicism.. jag har inte kommit så jätte långt.. har typ bara skrivit 1 255 ord eller något..
Det roliga är att jag måste göra ett arbete med Ordtodoxa kyrkan och Protestanta kyrkan.
JAG HAR BARA 3 VECKOR PÅ MIG ATT GÖRA KLART ALLA!
Om jag inte hinner klart får jag ett F... jag vill ha A!



aa.. vet inte riktigt vad jag ska säga.. jag bjuder helt enkelt på den...


Puss - Johanna Melin

Skolfoto

Just nu har jag precis gjort mig iordning och ska ta bussen 9.34

Idag är det klassfoto.. jag är INTE taggad.. jag är förkyld, täppt, har ont i halsen och är bara allmänt seg..!
Fml...!

Nu ska jag tydligen till Wickan!


Puss! - Johanna Melin

(om jag blir bra på skolfotot när det kommer får ni se.. men inte annars!!!)


Ute med Ebba

Jag har precis kommit hem. Jag o Ebbs har varit ute och gått/sprungit i typ 1 timme.
Jag ska snart äta och efter det blir det att skypa med Max tror jag!

Imorgon är det skola igen och en ny vecka att handskas med! Blää... menmen!
Skolan måste man ha om man ska lyckas med något här i livet ... !

Men nu skriker mamma o pappa på mig att det är mat!


Puss - Johanna Melin

Vaken

Har precis vaknat och märkte att det va något som inte stämde.. Jag kolla mig omkring och fick synd på en dator med öppet "lock" bredvid mig.. jag har sovit på dator laddaren och mobilen låg helt random under täcket.. Vafan, tänkte jag då.. Jag gnuggade mig i ögonen och kände att jag fortfarande hand mascara på mig...
Jag hade alltså somnat igår.. Det är sånt man inte får göra! Man får finnar om man sover med smink! Och ägonfransarna kan gå av om man sover med mascara! DET ÄR INTE BRAAAAA!

Men i vilket fall så ska jag snart gå upp och äta frukost och sedan duscha, och raka mig!
Hatar stubbiga ben!!!!!!!!

Titus ringde precis på skype! Så nu ska jag dra!


Puss  Johanna Melin

CSI

Jag har precis kommit hem ifrån Ellen, jag fick låna hennes cykel hem.. hon har baokttramp.. kan ju säga att jag glömde det några gånger.. menmen! Sånt händer ibland! Jag rammlade i alla fall inte någon gång!

Men i alla fall.. dagen:

Skolan började 10.30 jag minns inte vad vi hade för lektion då.. men efter den lektionen var det svenska.
Sen var det lunch.. hände inte så mycket.. men efter lunch va det sexualkunskap!
Jag hamna i grupp med: Wickan, Vickan, Ebba, Linnea och Tessan!
Vi skulle rita en fitta. Riktigt kul asså..!

Efter den lektionen var det Spanska. Hihi, bästa spanska kompisen ALEX!<3
vi SKA ha A! ;)

Efter spanskan som slutade klockan 13.50 så slutade vi för dagen.
Då drog jag, Ellen, Tessan och Ebba in till stan. Fast Tessan drog dirket..

Jag köpte 2 tröjor och ett tre-pack string.
Ni får två bilder med dålig kvalle på lite längre ner på tröjorna!

Efter stan drog jag och Ellen hem till Ellen och vi har chillat!
Vi har kollat på CSI t.ex! JUSTIN BIEBER va meeeed!
Fast han dog i slutet...!
Han blev skjuten av en polis, för han va kriminell..! HAHA!



Ingen bra kvalle.. menmen



He's DED! ;oooo

Efter det va slut så tog jag som sagt Ellens cykel hem!

Och nu ligger jag som vanligt i sängen. Jag ska snart tvätta mig och kanske kolla på avsnitt 12 säsong 2 - Pretty Little Liars.
BÄSTA SERIEN EVER!!!!!!!!


Men här är det här är de två tröjorna jag köpte:



Typ en vit transparant skjorta och en stickad grå/brun tröja - båda från H&M



Såhär blir det på.. jag ska dock ha byxor på mig om jag har det i skolan eller på stan..
Men jag orkade verkligen sätta på mig något nu! Så tro inte att jag går sådär!



HEJ UTVÄXT! Jag måste färga/sliga snart!

Men nu ska jag forsätta att skypa lite med Ellen och sen sova eller kolla på PLL!


Puss - Johanna Melin

RSS 2.0